Firma SC CADSIL SRL Cluj-Napoca ofera:

Servicii de Proiectare si  Dirigentie de santier

 

 

1. Servicii de proiectare drumuri, poduri, sitematizari verticale, amenajari intersectii

 

          In domeniul proiectarii de drumuri S.C. CADSIL  S.R.L. Cluj -Napoca poate acoperi o gama larga de lucrari: infrastructura si suprastructura pentru drumuri noi, atat intravilan cat si extravilan, refaceri de sisteme rutiere la drumuri existente, lucrari noi si refaceri pentru  ziduri de sprijin si  stabilizari de terasamente, lucrari de colectare si scurgere a apelor din zona drumurilor. Firma dispune de o buna experienta in domeneiul realizarii de sistematizari verticale, platforme,  amenajari de intersectii.  De asemena, pentru  lucrari de poduri S .C. CADSIL  S.R.L. Cluj -Napoca dispune de specialisti in calculul de rezistenta si care stapanesc toate detaliile constructive ale podurilor si amenajarii albiilor.

S .C. CADSIL  S.R.L.  intocmeste documentatii la toate fazele de proiectare:

bullet

Studii de prefezabilitate

bullet

Studii de fezabilitate

bullet

          Proiecte tehnice , liste de cantitati si caiete de sarcini

bullet

          Documentatie de licitatie

bullet

          Detalii de executie

bullet

          Asistenta  tehnica pe parcursul executiei

S .C. CADSIL  S.R.L.   asigura personal atestat MLPAT pentru urmarirea in timp a constructiilor.

      

2. Servicii de  dirigentie de santier

        In domeniul drumurilor inspectiile de santier efectuate de  S.C. CADSIL  S.R.L. Cluj -Napoca cuprind  intrega gama de lucrari specifice  drumurilor  si podurilor pentru lucrari de interes national.

       

Serviciul de DIRIGENTIE DE SANTIER (urmarire a executiei lucrarilor) consta in verificarea calitatii lucrarilor de constructii si instalatiilor aferente constructiei, in scopul confirmarii concordantei acestora cu proiectul de executie si cu prescriptiile tehnice specifice.

Firma noastra presteaza urmarirea executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier autorizati MLPTL.

 

 Aceasta activitate consta in:

   · executarea unui control continuu asupra activitatii constructorului, urmarind indeplinirea  integrala si riguroasa a solicitarilor cerute prin contractul de executie precum si respectarea stricta a prevederilor actelor normative, reglementari si normative tehnice in vigoare referitoare la domeniul constructiilor, pe categorii de lucrari, urmarind in permanenta respectarea proiectului de organizare de santier, proiectului de executie si a tehnologiilor declarate de antreprenori.
    · urmarirea in permanenta a calitatii materialelor, semifabricatelor, utilajelor si echipamentelor ce alcatuiesc dotarile investitiei, procurate de antreprenori, verificarea concordantei furnizorilor cu lista agreata de beneficiar, verificarea certificatelor de calitate ce le insotesc precum si starea fizica in care acestea se afla, informand beneficiarul asupra eventualelor neconcordante si propunând masuri eficiente de corectie.                                       .                 
    · confirmarea caietului de atasamente cu cantitatile detaliate de lucrari executate ce stau la baza situatiilor de plata lunare.                    .
   · arhivarea tuturor documentelor ce certifica executia lucrarilor, calitatea materialelor, certificatele de calitate si de garantii pentru echipamente etc; aceste documente provin de la diversii factori:

a)                Documentatia initiala a proiectului din faza autorizatiei de constructie precum si toate modificarile ulterioare

b)                documente puse la dispozitie de catre executanti 

c)                documente intocmite in diverse situatii la santier

d)                un exemplar complet din documentatia de executie, exemplar completat permanent cu diferitele interventii ale proiectantului, ca urmare a aparitiei unor evenimente neprevazute initial, transmise sub forma dispozitiilor de santier.

Dispunand de salariati cu o buna pregatire profesionala, ingineri constructori, cu experienta si cunoscatori ai legislatiei din domeniu  reusind sa rezolve cu succes lucrari cu grad  ridicat de  dificultate a  lucrarilor S.C. CADSIL  S.R.L. Cluj -Napoca va sta la dispozitie pentru a realiza impreuna obiectivele propuse.